Coco Avant Chanel – elokuva muodin supernaisesta

Rakastatko sinäkin muotia ja muodin supertähtiä? He ovat juuri niitä henkilöitä, jotka perustavat myöhemmin maailmanmaineeseen nousevan muotitalon. Yksi tällaisista on ehdottomasti Coco Chanel. Chanel on varmasti kaikille tuttu muotimerkki, joka on ollut toiminnassa jo hyvin pitkään ja on pitänyt pintansa yhtenä suurimmista muotitaloista. Coco Chanelista on tehty useampiakin elokuvia ja dokumentteja, mutta yksi erityisen hyvä on Coco Avant Chanel, josta tekee erityisen hyvän se, että siinä käytetyt vaatteet ja muukin rekvisiitta ovat erityisen laadukkaita. Sinäkin voit saada muotivinkkejä kyseisestä elokuvasta. Esimerkiksi upeat naisten puserot ovat elokuvassa esillä! Elokuvan katsottuasi ja uudenlaista inspiraatiota saatuasi voit hankkia muodikkaita vaatteita NA-KD:n verkkokaupasta. Naisten puserot ja muut trendikkäät vaatteet saavat sinunkin itsetuntosi nousemaan Coco Chanelin tapaan. Onneksesi NA-KD on täällä auttamassa sinua laittamaan vaatekaappisi kuntoon!

Coco Avant Chanel kertoo muotimogulin tarinan

Coco Avant Chanel on Coco Chanelin elämäkertaelokuva. Se kertoo siitä, kuinka orpo Coco Chanel vietti todella rankan lapsuuden, mutta hänestä näkyi rakkaus vaatteisiin jo lapsena. Hän aloitti valmistamalla hattuja ja siirtyi myöhemmin myös muihin vaatteisiin. Pian Coco Chanelista tulikin Pariisin muotimaailman suurin nimi ja sittemmin myös koko maailman muodin ykkösnimi, jollaisena hän on säilynyt näihin päiviin saakka.

Coco Avant Chanel kertoo tarinan rohkeasta ja vahvasta sekä voimakkaasti eteenpäin pyrkineestä naisesta, joka ei koskaan suostunut luovuttamaan. Coco Chanel pääsi pitkälle ja hän omisti koko elämänsä muodille. Vaikka Chanel tunnetaan ajattomista klassikoistaan, pystyy merkki pysymään myös ajan tasalla. Coco Chanelin erityisiksi saavutuksiksi voidaan lukea se, että hän ei suosinut koskaan korsetteja. Monet naiset pukeutuivat vielä joitakin vuosikymmeniä sitten korsetteihin, mutta Chanel ei halunnut tuoda niitä omiin mallistoihinsa. Se kannatti, sillä naiset alkoivat pukeutumaan vapaammin juuri Coco Avant Chanelin ansiosta. Se oli yksi hänen suurista saavutuksistaan.