Lähde aavikolle Akun matkaan

Tiedätkö hauskan, nopean ja mukaansa tempaavan Aku Ankka -elokuvan nimeltään Aavikon Aku? Jos et ole kyseistä filmiä vielä nähnyt, niin laitapa nyt toimeksi. Tiesitkö, että Aavikon Aku on sympaattinen piirroselokuva vuodelta 1937 ja itse Donald Duck on kyseisessä filmissä pääosassa.

Aavikon Aku – entisajan loistavaa laatua

Loistavalla ammattitaidolla tehty hieno piirroselokuva on sen verran merkkitapaus, että sitä kannattaa lähteä katsomaan porukalla. Pakkaa siis tilaa ja siisteyttä tuovat hyllyt pakettiautoon ja hyllyihin mukaan “vino pino” Aku Ankka -elokuvia. Kyseisten elokuvien parissa viihtyvät niin lapset kuin aikuisetkin, joten ei kun toimeksi.

Työkalujen-, koneiden ja laitteiden tilalle voidaan elokuvamessuille pakata mukaan aitoja perinteisiä elokuvia, elokuvan aiheesta kertovia kirjoja ja muita asiaan liittyvää. Hyllyt pakettiautoon laitetaan, että matkasta tulee mukava ja turvallinen. Hyllyistä on mukava käydä hakemassa juuri se kirja tai elokuva, jota sillä hetkellä tarvitset ja jos auto sattuu jarruttamaan, niin filmikotelot pysyvät siististi hyllyillä! Mikä mainio keksintö siis!

Auton lisävarusteet hyllyt – tuovat tilaa ja turvallisuutta

Auton lisävarusteina kätevät pakettiauton hyllyt ovat aina huippulaatua, jotka sopivat lähes kaikkiin pakettiautoihin. Tyylikkäiden pakettiauton hyllyjen avulla voit erottaa hienosti toisistaan kuljetusauton oikean ja vasemman puolen. Hanki mukaan myös laatikostot, jotka suorastaan optimoivat säilytysmahdolliset joko yhden tai jopa useamman laatikoston avulla. Ja ei kun menoksi joko asennus- tai huoltokeikalle tai sitten “omille elokuvamessuille” Aku Ankka -elokuvia – auton hyllyt pullollaan!

Tiesitkö, että jokaisen “elokuvahullun tai leffafriikin” kotoa voi aistia sellaisen elokuvamaisen tunnelman? Tämä tuntuu ikään kuin jatkuu myös kyseisten elokuvafriikkien ajoneuvoissa, joissa pakettiauton hyllyt pullollaan Disney -elokuvia. Ja mikä parhainta, no voidaan se tässä kertoakin – Aavikon Aku – elokuvassa ihana Aku Ankan auto 313 nähdään ensimmäisen kerran. Joten ei kun katsomaan – omille filmimessuille!