Kotitapetti leffafriikille

Haluaisitko sisustaa kotisi henkimään lempileffasi tunnelmaa? Tai ehkäpä haluaisit tapetoida kotisi seinille kuvia lomamatkaltasi, jonka teit tietysti lempileffasi maisemiin. Kaikki tämä ja paljon muuta on mahdollista Kotitapetti-nimisessä verkkokaupassa!

Leffatunnelmaa omaan kotiin

Omaan kotiin on yllättävän helppoa luoda leffatunnelmaa tapetoimalla kotiin esimerkiksi näyttäviä tehosteseiniä Kotitapetin näyttävillä tapeteilla. Monipuolinen Kotitapetti tarjoaa tätä varten monipuolisen valikoiman laadukkaita tapetteja. Jos lempileffasi tapahtumat sijoittuvat vaikkapa brittiläiselle maaseudulle, kannattaa tutustua ihan ensiksi verkkokaupan englantilaisten tapettien valikoimiin. Hanki tapetin pariksi vielä pari houkuttelevaa nojatuolia, ja uusi lempinurkkauksesi on valmis. Kotitapetin valikoimien avulla kotiin on helppo tuoda myös esimerkiksi vintage-tunnelmaa. Valinta on sinun!

Valokuvatapetit Kotitapetilta

Voit hankkia Kotitapetilta kotiisi myös laadukkaat valokuvatapetit. Valokuvatapettien loistava puoli on se, että ne voidaan teettää omista valokuvista. Jos siis olet päässyt matkailemaan vaikkapa lempileffasi maisemiin ja ottanut noissa maisemissa upeita lomakuvia, kannattaa harkita näiden kuvien ikuistamista oman kodin seinille. Esimerkiksi New York on sekä suosittu matkailukohde että suosittu leffojen tapahtumapaikka. Isosta Omenasta on helppo saada upeita ja ikimuistoisia otoksia, jotka sopivat omassa kodissa erinomaisesti vaikkapa työhuoneen tai leffanurkkauksen seinälle.

Lapsille muistot esimerkiksi ihanista lomamatkoista ovat erityisen tärkeitä ja seinään ikuistetut muistot auttavat lasta palauttamaan muistot mieleen yhä uudelleen ja uudelleen. Muistojen kautta lapsi voi käydä läpi lomalla koettuja tunteita ja elämyksiä yhä uudelleen ja uudelleen. Harkitse siis laadukkaita valokuvatapetteja myös lastenhuoneeseen!