Elämä tosi-tv-tähtenä

Moni haaveilee ainakin jossain vaiheessa elämäänsä elokuvatähden urasta – eikä ihme, kuka nyt ei haluaisi saada hirvittäviä määriä rahaa, nauttia maineesta, olla kaunis ja olla kaikkien tuntema stara? Tosiasia on kuitenkin se, ettei kaikille valitettavasti löydy tilaa maailman elokuvabisneksestä, sillä todellisuudessa se vaatii myös ehtaa näyttelijäntaitoa ja lahjakkuutta, mikä onkin huomattavasti helpommin sanottu kuin tehty. Ei siis riitä, että kauhuleffan settingissä komeilevat hurjat ja näyttävät halloween koristeet ja näyttelijä on meikattu hurjan pelottavaksi – täytyy omata myös näyttelemisen jalo taito voidakseen menestyä elokuvissa ja saadakseen töitä. Muista, että samaan rooliin hakee aina jopa satoja näyttelijöitä. Työn saaminen ei siis todellakaan ole helppoa, vaan siihen vaaditaan taitoa ja tuuria.

Tosi-tv tarjoaa monelle mahdollisuuden toteuttaa unelmia

Elokuvien lisäksi on olemassa myös toinen tapa toteuttaa unelmat työstä televisiossa – nimittäin kaikkien tuntema tosi-tv, joka kuvaa näyttelijöiden sijasta täysin tavallisia (tai no, ainakin lähes tulkoon tavallisia) ihmisiä. Tämä onkin reitti, jonka moni valitsee nykyään. Kannattaa kuitenkin myös tosi-tv uraa harkitessa muistaa, että siihenkin valikoituvat vain harvat ja valitut. Ei kannata siis ajatella, että tosi-tv olisi millään tapaa helpompi tapa nousta kuuluisuuteen.

Ensinnäkin ohjelmiin valikoituvat usein erityisen mielenkiintoiset ihmiset, joilla on myös näyttelijän lahjoja. Henkilön on osattava toimia aidosti kameran edessä myös silloin, kun kohtaukset ovat osittain tai täysin käsikirjoitettuja. Tosi-tv-tähdet ovatkin kertoneet, että kyseessä on kaikkea muuta kuin helppo työ, sillä siinä ihmisten näkyville tuodaan omaa elämää ja kaikki kokevat asiakseen arvostella sinua.