Kuka on tämän hetken suosituin näyttelijä?

Elokuvia tehtaillaan vuosittain todella paljon ja katsojia riittää maailmanlaajuisesti miljoonia ja taas miljoonia. Suosituimmat ja halutuimmat näyttelijät saattavat tienata yhdestä elokuvasta todella hulppeita palkkioita ja tunnetut näyttelijät ovatkin megajulkkiksia ja seurattuja hahmoja mihin ikinä menevätkään. Oletko miettinyt kuka on tämän hetken maailman suosituin ja halutuin näyttelijä? Ehkä olet ollut kiinnostunut elokuvista jo pidemmän aikaa, mutta nykyiset näyttelijät eivät ole niin tuttuja. Jos elokuvat kiinnostavat, niin netistä voi katsella leffoja esimerkiksi macbook pro 15 -koneella. Yksiselitteistä vastausta ei ole olemassa, mutta olemme tässä artikkelissa analysoineet nykyisiä menestyselokuvia ja nostamme yhden nimen esiin muiden joukosta. Jos siis kiinnostuit aiheesta, niin lue tästä artikkelista lisää.

Dwayne “The Rock” Johnson

Dwayne Johnson on tullut tunnetuksi alunperin amerikkalaisen vapaapainin maailmasta. Hän paini useamman vuoden ajan ja hän nousi aina mestariksi saakka ja kansan suosioon. Tämän jälkeen hän kuitenkin siirtyi näyttelijäksi ja on viime vuosien aikana tähdittänyt useita menestyselokuvia. Hän on muutamina vuosina ollut myös kaikista parhaiten palkattu näyttelijä, kun on mitattu yksittäisestä elokuvasta saatavia palkkioita. Lähes kaikki hänen elokuvansa ovat nousseet vuoden katsotuimpien elokuvien joukkoon, joten voidaan ehdottomasti puhua yhdestä suosituimmista näyttelijästä.

Dwayne Johnson on nähty muun muassa Jumanjin uusintaversioissa, jotka ovat olleet todella suosittuja elokuvia. Lisäksi hän on esiintynyt maailman kaikkien aikojen tuottoisimmassa elokuvasarjassa Fast and the Furious. Sen lisäksi, että Johnson on yksi suosituimmista näyttelijöistä, hän on myös sosiaalisen median kuningas. Hänellä on esimerkiksi kuvapalvelu Instagramissa yli 100 miljoonaa seuraajaa, joten häntä voidaan pitää varsinaisena sosiaalisen median vaikuttajana. Lisäksi hän markkinoi yhteistyössä suosittua urheiluvaatemerkkiä Under Armouria, jonka keulakuva hän on. Kaikki tämä on nostanut hänet yhdeksi viihdemaailman eniten tienaavaksi henkilöksi, eikä loppua ole vielä näkyvissä. Hän on tähdittämässä monia tulevia ison luokan elokuvia, joten menestystä on luvassa myös jatkossa. Näyttelijäuransa alussa hän näytteli monissa hieman pienemmän luokan elokuvissa, mutta viimeiset vuodet ovat nostaneet hänet megatähden asemaan.